perjantai 9. toukokuuta 2014

I see Minions!, osa 2.

Saikkupäivä numero kaksi ja taas on yksi kesken ollut työ saatettu valmiiksi. Eihän se tietysti ihan käsikirjoituksen mukaan mennyt, sillä purkoosi iski työhön ihan kunnolla. Olin joskus alkuvuodesta aloittanut neulomaan jämälangoista itse Ilkimys -lapasta, johon kokeilin myös ensimmäistä kertaa kiilapeukaloa. Äiteelle tuskailin, että peukalosta tuli ihan liian iso - ja tarkoitukseni oli purkaa pelkkä peukku muutoin valmiista lapasesta, jotta saan sen neulottua uudestaan ekstra kavennuksilla. 

Pöh, sanon minä! Olin niin hyvin päätellyt tuon peukalon, että jouduin käyttämään saksia apunani. Kun sitten purin peukaloa, niin tulin siihen tulokseen, että minun on aivan sama purkaa lapanen resoriin asti. Tässä vaiheessa olin siis jo neulonut tälle ensimmäiselle lapaselle parin, joka oli myös paljon nätimmällä käsialalla tehty. Onneksi purin, sillä nyt ei tarvinnut lisäkavennuksia tehdä peukaloon ylimääräisten silmukoiden vuoksi. Molemmissa peukuissa oli nyt sama määrä silmukoita ja kiilat olivat onnistuneet hyvin. Samalla uusiksi menivät Ilkimysten virkatut silmät, hymyt ja hiustupotkin kiinnitin tukevammin kuin ensimmäisessä yrityksessä. Ja tällaiset niistä sitten tuli...Neulotut Minions lapaset
Käymme yhdessä ain, käymme aina rinnakkain.


Lapasille on jo omistajakin tiedossa, sillä ne menevät Monsteripipon käyttäjän kätösiä lämmittämään. Vaan sainpahan taas yhden keskeneräisen työn pois alta, jämälankoja sain kulutettua 47g ja kahvia tuli juotua melkein pannullinen näitä tehdessä. Langat ovat luultavasti Nallea ja käytin niiden neulomiseen 2,5mm puikkoja. Äärimmäisen tyytyväinen olen itse näihin veijareihin. Mitä mieltä sinä olet?

Tähän loppuun ISO KIITOS kaikille blogissani vierailleille sekä tervetuloa uudet lukijat! Eilen paukkui 20 000 sivunlatauksen raja rikki, ja se lämmittää mukavasti mieltä. Tästä on hyvä jatkaa.


*McBurgerous*


15 kommenttia:

 1. Onnea täysistä kymppitonneista, tosi kivalta kuulostaa. Tykkään noista lapasista ja kavennukset varsinkin on aika maukkaat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan olisi tullut tuo raja vastaan aiemminkin, jos olisin jaksanut päivitellä useammin. :D Vaan parempi myöhään tai ei milloinkaan.

   Poista
 2. Kivat kintaat. Tyttökin olis halunna tuommoset, mutta jätin suosiolla syksyksi niitten teon.

  Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Siinä syksylle siis jo yksi työ valmiiksi suunniteltuna. Vain toteutus puuttuu! :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Siihen pyrinkin, joten ilmeisesti onnistuin. :D Kiitos!

   Poista
 4. Nää ne oli vielä paremman näköiset livenä kun plogissa :) *tyks*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitois! :) Ne ovatten aika hulvattomat.

   Poista
 5. Nää on kyllä mainiot! Heti lähti muhimaan ajatus tämän idean apinoimisesta sukkiin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä vaan! :D Jään odottamaan tuotoksia. ;)

   Poista
  2. Sukat on olleet valmiit jo aikapäiviä sitten, viimein sain ne blogiinkin asti! Tässä minun tulkintani: http://prokrastinoida.blogspot.fi/2014/06/minions-ja-vahan-piirakkaa.html ;)

   Poista
 6. Hienot! Kun googlasin sukkakuvia, löysin lapaskuvan. Ajattelin tehdä sukkaprojektin jälkeen lapaset ja pipon siskolle joululahjaksi, mikäli haluan enää nähdäkkään sinistä ja keltaista lankaa kuusien minions tilaussukkien jälkeen :D

  VastaaPoista

Mieltäni piristää, kun jätät muistoksi kommentin tai parin! Kiitos!